Zo werken wij

Zo werken wij

Tiptop wonen helpt u bij het vinden van de door u gewenste huurwoning. U maakt een zoekopdracht aan en onze medewerkers gaan dagelijks voor u op zoek naar een woonruimte overeenkomstig aan uw zoekopdracht.

Woningaanbod
Het woningaanbod wordt verkregen via particulieren, makelaars en bemiddelaars die op onze advertenties reageren en die hun beschikbare woonruimte zelf ook aanbieden via onze website. Daarnaast wordt het internet dagelijks afgezocht naar woningaanbod uit de vrije verhuurmarkt. Om een idee te krijgen van het aanbod dat in het verleden is aangeboden, kunt u een selectie maken van woonruimte die voor u van toepassing was geweest, via onze website onder de menu-optie ‘Woningaanbod’.

Wij dragen u voor bij de verhuurder
Wanneer wij een woning hebben gevonden, dragen wij u meteen voor bij de verhuurder. Dit doen wij door uw profiel en presentatietekst door te sturen naar de verhuurder. Deze kan u dan uitnodigen voor een bezichtiging.
U krijgt dan direct de rechtstreekse contactgegevens van de verhuurder en kunt een afspraak maken.

Gratis inschrijven
Om een indruk te krijgen van de dienstverlening kunt u zich geheel gratis inschrijven. Wij zoeken en reageren voor u en deze resultaten worden bijgehouden in het resultatenoverzicht van uw account. Hierdoor krijgt u duidelijk inzicht in de haalbaarheid van uw zoekopdracht. Indien u uitnodigingen van de verhuurders wilt ontvangen, moet u uw account activeren.

Spring naar de toolbar